ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

 Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος

 
H ιστορία ξεκινά από τις αρχές της δεκαετίας του 1960. Tο μικρό συνεργείο του Γιώργου Μπαξεβάνη στην οδό Λιοσίων δίνει τις βάσεις για αυτό που επρόκειτο να επακολουθήσει στη συνέχεια.
 
To 1975 ανοίγει το γνωστό κλασικό παλιό κατάστημα στην Λιοσίων απέναντι από το συνεργείο.
 
Το 1979 είναι η χρονιά σταθμός για την εταιρία. Iδρύεται η Δ.ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. με έδρα το γνωστό κατάστημα στην πλατεία Aττικής.
 
Σε αυτά τα 40+ χρόνια, η εταιρία μεγάλωσε εντυπωσιακά. Στο νέο μας κατάστημα στην οδό Καλλιρρόης 12 Νέος Κόσμος ξεκίνησαν νέες συνεργασίες, αποκτήθηκαν αντιπροσωπείες γνωστών οίκων του χώρου (NOLAN, KAPPA, TUCANO URBANO, CLOVER) και το όνομα της Δ.ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. έγινε συνώνυμο της ποιότητας και της εγγύησης στο χώρο.

 Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος Πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθοςHonda

Nolan

X-lite

Grex

ncom

xseries

Kappa

Tucanourbano


Tur

Clover

Puig

Stylmartin

Vrooam

Nerocorsa