Τα νεα της HONDA - 10/10/2013

 


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Honda RC213V-S: Όχι ακόμη στην παραγωγή

 

Διαβάστηκε από 374 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης: 17/2/2015

 

Φρένο στις αναφορές από την Ιαπωνία που ήθελαν το εξωτικό RC213V-S να έχει πάρει επίσημα το πράσινο φως για την παραγωγή βάζει η Honda, επισημαίνοντας ότι θα είναι ακριβότερο από ό,τι φημολογείται μέχρι τώρα.

 

Ειδικότερα, οι νέες εξελίξεις για το MotoGP δρόμου της ιαπωνικής εταιρίας έρχονται από την ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας MCN. Οι Βρετανοί αναφέρουν ότι επικοινώνησαν με την Honda Motor Europe (HME), η οποία διέψευσε τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει πριν από λίγες ημέρες και ήθελαν την εξωτική μοτοσικλέτα της να έχει ήδη βρει το δρόμο προς την παραγωγή με τιμή πώλησης τα 146.000 ευρώ.
 
«Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση αυτή τη στιγμή. Το πρότζεκτ RCV213-S εξελίσσεται καλά αλλά δεν έχουμε ακόμη νέα όσον αφορά την ημερομηνία παραγωγής του ή για την τιμή του.», φέρεται να δήλωσε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της HME, Paul Nowers, ο οποίος πρόσθεσε: «Η τιμή της μοτοσικλέτας θα αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι είναι ένα MotoGP για το δρόμο και η τιμή θα είναι μια αντανάκλαση αυτής της αποκλειστικότητας. Όλο αυτό (σ.σ. η τιμή) περιστρέφεται γύρω από το πότε θα δοθεί το πράσινο φως για την παραγωγή και αυτό δεν έχει γίνει ακόμη».
 
Παράλληλα και σύμφωνα με πηγές της, η MCN αναφέρει ότι η παραγωγή του RCV213-S θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη με τον αριθμό να ανέρχεται σε λιγότερες από 250 μοτοσικλέτες ενώ η τελική τιμή θα βρίσκεται πιο κοντά στα 210.000, περίπου 60.000 ευρώ περισσότερα από ό,τι είχε ακουστεί μέχρι πρότινος.

 


Η Honda ξανα δοκιμαζεται στα RALLY  διαβαστε την ανακοινωση............................

Δείτε επίσης:


 
 

Nolan
X-lite
Grex
Kappa
ncom
xseries
multi
Clover
Tucanourbano
Stylmartin
Wind
Onguard
Ap
Puig
Vrooam
Tender
Nerocorsa